CSR

Det er ikke kun vores produkter der gør en forskel. Vi er også involveret i mange projekter, der har til formål at gøre verden til et bedre sted.

 

 

AccordAccord om brand og
byggesikkerhed i Bangladesh

Accord er en femårig kontrakt til forbedring af sikkerheden i tekstilindustrien i Bangladesh, der fokuserer på bygnings elektricitet og brandsikkerhed. Over to millioner tekstilarbejdere er direkte berørt af Accords arbejde, hvilket er en af vores vigtigste projekter vedrørende social ansvarlighed.

 

 

Textile Exchange MemberTextile Exchange

Textile Exchange er en international organisation der arbejder for en ansvarlig udvidelse af økologisk bomuldsopdræt. I dag er det tilgængelige udbud af økologisk bomuld ikke nok til at imødekomme den stigende efterspørgsel.

 

 

Clean Shipping IndexClean Shipping Index

Clean Shipping Index er et initiativ, der sigter mod at inspirere rederierne til at bruge renere skibe, der er mere miljøvenlige, for at reducere udslip af kemikalier og drivhusgasser i vores oceaner.

BSCI BSCI (Business Social Compliance Initiavtive)

BSCI er et initiativ til virksomheder, der ønsker at forbedre arbejdsvilkårene i den  globale forsyningskæde. Deres adfærdskodeks stiller krav til alle medlemmers leverandører, for eksempel vedrørende lønninger og forbud mod børnearbejde, tvangsarbejde og diskrimination.

 

 

Mistra Future FashionMistra Future Fashion

Mistra Future Fashion er et forskningsprogram med fokus på bæredygtig mode og arbejder for en positiv fremtid for modeindustrien. Programmet har et unikt systemperspektiv, og programmets vision og mål er at sikre en systemisk forandring for at omdanne branchen til en bæredygtig branche. Deres interdisciplinære tilgang består af forskning inden for områder som design, forsyningskæder, brugere og genbrug i samarbejde med et stort konsortium af mere end 40 forsknings- og industripartnere, herunder Cottover. Besøg www.mistrafuturefashion.com