Certificeringer


Cottover Blomst
Cottover er certificeret af flere miljømærker, der sammen dækker de største bæredygtighedsudfordringer, man konfronteres med ved fremstilling af tøj. De certificeringsinstanser har alle sat deres symbol og logo - som deres garanti for uafhængighed - på vores tøj. Dette giver tryghed for os og vores kunder.

Fairtrade Logo

Fair trade gennem Fairtrade

Fairtrade er et internationalt mærke, der certificerer bomulden i beklædningsgenstande samtidig med at bekæmpe fattigdom blandt bomuldsbønder gennem fair trade. Bomuldsbønderne garanteres en minimumspris for deres bomuld, som dækker omkostningerne ved bæredygtig produktion. Alt bomuld kommer fra Fairtrade-certificerede producenter.

Svanemærket

Svanemærket fastsætter strenge krav

Det velkendte Svanemærke (eller Nordic Swan) er et nordisk miljømærke. Svanemærket certificerer produkter og tager hensyn til deres miljøbelastning gennem hele livscyklusen - fra rå stof til brug. Derfor følger Svanemærket strenge miljømæssige, sundheds og kvalitetskrav. Svanemærket stiller krav til arbejdsvilkår i overensstemmelse med ILOs kernekonventioner.

GOTS Logo

Komplet garanti gennem GOTS

GOTS er en international standard for tøj og tekstiler. GOTS produkter bruger altid økologisk bomuld og enhver polyester i produkterne kommer fra genanvendte materialer. GOTS stiller ikke kun store krav til materialet og kvalitet, men også miljømæssige og sociale krav til alle deltagere. GOTS sikrer fuldstændig sporbarhed i hele forsyningskæden.

øko-tex logo

OEKO-TEX sikrer et sikkert tekstil

OEKO-TEX er et internationalt certificeringssystem for tekstiler, som sikrer, at slutproduktet ikke indeholder farlige kemikalier. Tests udføres udelukkende af autoriserede og uafhængige laboratorier. ØKO-TEXer en garanti for, at produktet svarer til REACH (EU’s kemiske lovgivning).